Události kolem společnosti

Akce v dohledu…

Víme o následujících akcích a událostech…

Akce v dohledu...

Výstava "Horní města Krušných hor" v OMD

Oblastní muzeum v Děčíně Vás srdečně zve na



Skryté muzejní poklady
Výstava muzejních kuriozit potrvá do konce ledna 2018
Střípky z historie
V muzeu Rumburk otevřena nová expozice
nordikNORDIC WALKING
V lesoparku na Pastýřské stěně jsou vyznačeny čtyři základní okruhy. Každý z nich je odlišen barvou a město počítá s tím, že je v budoucnu ještě rozšíří. „V tuto chvíli máme vyznačeno zhruba 17 km. Trasy jsou koncipované jako čtyři okruhy a obsáhnou prakticky celou vrchní část lesoparku. Barevně vyznačené cesty lze chodit oboustranně,“ řekla Hana Cermonová, náměstkyně primátorky. Na trasy upozorní tabule umístěné na odstavném parkovišti u kruhového objezdu, před hlavním nádražím, na parkovišti u zoologické zahrady a přímo v lesoparku.

mesto_dc Přehled aktuálních informací, které by Vás mohly zajímat, pokud trávíte svou dovolenou na Děčínsku. Vyčíst je můžete na našem společném turistickém portálu města Děčín.
Na stránky města zde
Přehled aktuálních informací, které by Vás mohly zajímat, pokud trávíte svou dovolenou v oblasi Českého nebo Saského Švýcarska. Vyčíst je můžete na této webové adrese.
Návštěvnost děčínské zoo je lepší než vloni
Zoologická zahrada Děčín si v letošním roce velmi pochvaluje návštěvnost. Za prvních sedm měsíců roku ji navštívilo už více než 71 tisíc návštěvníků...
Více zde